Showing posts with label segmen. Show all posts
Showing posts with label segmen. Show all posts

Saturday, 7 January 2017

Segment: Follower meningkat dengan mudah

tambah follower
Klik gambar ni ye.. ;)


Selamat hari sabtu, selamat menenangkan fikiran dan merehatkan badan bagi yang tak bekerja harini.

Memandangkan harini, huda pun dalam tempoh bertenang, so huda pun merajinkanlah diri join segmen ni. Muehehe..

Kali ni segmen naikkan followers dengan mudah atau dalam erti kata lain segmen tambah kenalan blogger. Menarik bagi blogger yang baru berjinak-jinak dalam dunia blog atau blogger yang ingin luaskan kenalan dan ingin dikenali.

Caranya mudah sahaja, korang just klik pada gambar kat atas tu, kemudian ikut je apa yang dibagitau tu.


Dan ini huda punya blogID=1807036371359009528

Selamat bersegmen! dan selamat berkenalan! =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...