Showing posts with label melancong. Show all posts
Showing posts with label melancong. Show all posts

Thursday, 1 December 2016

Rahsia Percutian Murah dan Menarik

Airbnb

Korang suka melancong, makan angin, travel dan yang sewaktu dengannya lah.. atau korang selalu outstation? Kalau la korang jenis yang macam tu, kaki tak boleh duk diam.. kita geng, sepp sikit! Mih3x..

Selalunya sejak berzaman lamanya, kalau keluar mesti hotel je la tempat kita tinggal kan. Mungkin sebab tiada pilihan lain. Mungkin la..

Korang pernah guna tak application Airbnb?


Kalau tak pernah, huda sangat-sangat cadangkan korang guna application Airbnb nisign up


Airbnb ni adalah satu application penginapan seperti trivago, agoda, booking.com macam tu la.. Sangat mudah digunakan.




Airbnb memberikan kita pengalaman melancong yang menarik dan unik dan pasti tercipta kenangan indah. Kita boleh pilih untuk tinggal di apartment mewah atau berkongsi rumah dengan pemilik. Semuanya boleh dipilih mengikut keselesaan dan kehendak kita.

Sangat-sangat la berbaloiiii... sangat-sangat berpuas hatiiii... 😍😍😍😍

Antara sebab huda suka teramat sangat dengan Airbnb ni:

·         Murah dan jimat berganda-ganda
·         Besar
·         Banyak pilihan
·         Cantik
·         Seperti berada di rumah sendiri
·         Boleh memasak
·         Boleh basuh baju (ada washing machine)
·         Peti ais semestinya
·         Senang urusan check in dan check out
·         Hanya perlu berurusan dengan host tempat tu
·         Boleh digunakan di dalam dan luar negara
·         Privacy
·         Boleh ubah citarasa, beralih angin
·         Host yang baik dan memudahkan urusan kita

Sangat-sangat la berbaloi jika nak dibandingkan dengan hotel. Harga sama dengan hotel, tapi kita dapat lebih berbanding dengan hotel dan sangat laa berpuas hati.


Airbnb malaysia
Harga seratus lebih je yang macam ni.. seronok kan

Airbnb Malaysia
Yang ni di Singapura

Airbnb malaysia
Yang macam ni pun seratus lebih je, untung tak untung?


Airbnb Malaysia
Mewah kan? yang ni pun tak sampai dua ratus pun


Mana nak cari application Airbnb ni?

Boleh klik SINI untuk sign up atau cari di playstore.

Buatlah pilihan bijak walaupun korang nak bermalam hanya satu malam. Kalau nak pergi mana-mana sekarang ni, memang Airbnb je yang huda akan cari. 😊😊😊😊



Range harganya bermula pada RM45. 😉



Tips: Kalau nak lagi best, lagi banyak pilihan dengan harga yang murah, tempah seminggu lebih awal ye..




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...