Showing posts with label contest. Show all posts
Showing posts with label contest. Show all posts

Saturday, 7 January 2017

Segment: Follower meningkat dengan mudah

tambah follower
Klik gambar ni ye.. ;)


Selamat hari sabtu, selamat menenangkan fikiran dan merehatkan badan bagi yang tak bekerja harini.

Memandangkan harini, huda pun dalam tempoh bertenang, so huda pun merajinkanlah diri join segmen ni. Muehehe..

Kali ni segmen naikkan followers dengan mudah atau dalam erti kata lain segmen tambah kenalan blogger. Menarik bagi blogger yang baru berjinak-jinak dalam dunia blog atau blogger yang ingin luaskan kenalan dan ingin dikenali.

Caranya mudah sahaja, korang just klik pada gambar kat atas tu, kemudian ikut je apa yang dibagitau tu.


Dan ini huda punya blogID=1807036371359009528

Selamat bersegmen! dan selamat berkenalan! =)

Friday, 2 December 2016

Giveaway Kek Lapis Sarawak by Ain Syahirah

Joined lagi giveaway.
Kali ni hadiahnya makanan pulak..

Ermm.. sedapnyaa nampak kek tu. Hihi..

Macam mana nak join giveaway ni?
Senang je.. korang just klik gambar kat bawah ni dan ikut je syarat-syarat yang ditetapkan tu. Mudah kan..

giveaway

Selamat mencuba.. harap-harap dapat laa merasa kek lapis Sarawak ni.😄😄

GIVEAWAY SALAM SIHAT BERSAMA MASHITAH MAMAT

Jom-jom sertai giveaway salam sihat dari kakak manis Mashitah Mamat.

Bagus la buat giveaway macam ni. Sebab boleh menggalakkan orang jaga kesihatan, amalkan pengambilan supplement. Suka3x.. 😊😊
Huda sokong dari belakang. Hihi.


Cara nak join giveaway ni senang je.. Klik je gambar kat bawah ni
                                           
                                                      ⇊  ⇊  ⇊  ⇊  ⇊  ⇊  ⇊


giveaway


Lepas tu, baca dan ikut syarat-syarat yang telah ditetapkan tu..
Senang je kan.. 😊😊😊


Selamat mencuba 😉😉



END YEAR MINI GIVEAWAY BY MELLYA & FRIENDS

Siapa tak suka join contest kalau dapat hadiah kan.. kih3x..
murahnya la hati para sponsor. Semoga permulaan yang baik untuk bulan Disember ni untuk korang. Semoga murah rezeki ye. 😉😉😉

Lama dah rasanya huda tak join contest.
Memandangkan ada contest ni, apa lagi.. grab laa.. boleh kenal-kenal dengan blogger lain kan.

Cara nak join contest ni senang je.. Klik je pada gambar di bawah ni 
                                                                  👇👇👇

Giveaway 2016


Contest ni sedang berlangsung sekarang ni tau, jom jom

Tarikh Mula : 1/12/2016
Tarikh Tamat : Akan dimaklumkan

Selamat ...... 😙😙


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...