Saturday, 7 January 2017

Segment: Follower meningkat dengan mudah

tambah follower
Klik gambar ni ye.. ;)


Selamat hari sabtu, selamat menenangkan fikiran dan merehatkan badan bagi yang tak bekerja harini.

Memandangkan harini, huda pun dalam tempoh bertenang, so huda pun merajinkanlah diri join segmen ni. Muehehe..

Kali ni segmen naikkan followers dengan mudah atau dalam erti kata lain segmen tambah kenalan blogger. Menarik bagi blogger yang baru berjinak-jinak dalam dunia blog atau blogger yang ingin luaskan kenalan dan ingin dikenali.

Caranya mudah sahaja, korang just klik pada gambar kat atas tu, kemudian ikut je apa yang dibagitau tu.


Dan ini huda punya blogID=1807036371359009528

Selamat bersegmen! dan selamat berkenalan! =)

17 comments:

  1. Replies
    1. thanks ana.. selamat bersegmen jugak =)

      Delete
  2. terima kasih sudi join.
    ini senarai peserta :)
    http://nrlsyhrhms.blogspot.my/2016/12/list-peserta-segment-follower-meningkat.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay.. done follow semua setakat ni.. hehe.. thanks =)

      Delete
  3. Hai, singgah sini:)

    http://sweetepalhijau.blogspot.my/2017/01/segment-follower-meningkat-dengan-mudah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai.. thank you.. dah follow tiara.. =)

      Delete
  4. Singgah sini dari segmen yang sama and DONE FOLLOW your blog ^_^

    https://bluechoralpearl.blogspot.my/2017/01/segment-follower-meningkat-dengan-mudah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you.. dah follow u jugak.. =)

      Delete
  5. dari segmen yg sama done follow

    https://jepunmari2.blogspot.com/2017/01/segmen-follower-meningkat-dengan-mudah.html

    ReplyDelete
  6. Salam...
    singgah dari segmen yang sama..
    http://aimanziyad.blogspot.my/2017/01/segment-follower-meningkat-dengan-mudah.html

    ReplyDelete
  7. Dari Segmen yang sama and DONE FOLLOW :)

    ReplyDelete
  8. Hey I just followed you, and this is crazy, so here's my blog link (amerjaya.blogspot.com). Follow me maybe? :D singgah sini dan follow

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...